Vianočný VýpredajVeľké zľavy. Kúpte teraz!

Temperovač čokolády 1,5 l

Zdielať:

Teploty pre rôzne druhy čokolády:

  • 28-29 stupňov biela čokoláda
  • 30-31 stupňov mliečna čokoláda
  • 31-32 stupňov horká čokoláda
39,90 €
Na sklade
CHOCOMELTER
+3,40 € Poštovné
Kliknite na obrazok pre zväčšenie

Profesionálny temperovací stroj pre čokolády, polevy, omáčky... regulácia do teploty 60 stupňov, s 1,5 l nerezovou vyberateľnou nádobou s vrchnákom. Nádoba je na dne a priečne sa zahrieva, aby bola zabezpečená rovnomerná teplota. Riadenie teploty s termostatom. 230V/80W. Rozmery 23x26cm, výška 13,5cm, objem 1,5l.

Ako používať temperovač čokolády:

1.Topenie

  • -na výrobu praliniek , poliev je lepšie použiť kvalitnú polevu, čokoládu aspoň s obsahom 32% kakaového masla
  • -najlepšie je rozpustiť trochu viac polevy ako je potrebné
  • -vyvarujte sa kontaktu s vodou, inak je čokoláda nefunkčná

Vyplňte nádobu do 2/3 polevou alebo čokoládou a nastavte teplotu viac ako 50 stupňov. Pri topení sa uistite, že teplota nepresiahla 45-50 stupňov. Môže to trvať niekoľko minút , kým sa úplne všetka poleva roztopí.

2. Chladenie

-pre viac lesklý povrch nechajte polevu vychladnúť na 26-28 stupňov pridaním zvyšných kúskov čokolády

-potom krátko zohriať čokoládu na požadovanú pracovnú teplotu -to je tajomstvo na výrobu profesionálnych čokoládových výrobkov - umenie temperevanie čokolády

Write Your Own Review
Hodnotíte produkt:Temperovač čokolády 1,5 l
Vaše hodnotenie
Dozvedieť sa viac? Zaškrtnite pre prístup k personifikovaným výsledkom vyhľadávania a odporúčaniam založeným na Vašej histórii prehľadávania.
Dozvedieť sa viac? Zaškrtnite ak súhlasíte s prenosom údajov tretím stranám.
© 2010 – 2019 Beneo, s.r.o.