Black FridayKupujte teraz!

Temperovač čokolády EASY MELT

Zdielať:

Teploty pre rôzne druhy čokolády:

  • 28-29 stupňov biela čokoláda
  • 30-31 stupňov mliečna čokoláda
  • 31-32 stupňov horká čokoláda
Pôvodná cena 32,90 € Special Price 29,90 €
Na sklade
CHOCOMELTER_NEW
+3,40 € Poštovné
Doba doručenia: 1 - 2 Pracovné dni
Kliknite na obrazok pre zväčšenie

Temperovač čokolády EASY MELT je ideálny na rozpúšťanie čokolády, zdobenie koláčikov, výrobu cukroviniek, fondue a ďalšie pochúťky.

Kapacita 900 g robí ideálnu veľkosť na čokoládové večierky a zábavu. Temperovač je dodávaný s vyberateľnou nerezovou nádobou, ktorú potrebujete na namáčanie a lahkú manipuláciu pri čistení. S prepínačom s dvojitou reguláciou teploty a výtokom poskytuje EASY MELT všetko, čo potrebujete na výrobu lahodných cukroviniek – a ľahko sa čistí.

  • Kapacita: 900 ml rozpustenej čokolády.
  • Rozmery: 22 cm Š x 11 cm V

Profesionálny temperovací stroj pre čokolády, polevy, omáčky... 1l nerezovou vyberateľnou nádobou. Nádoba je na dne a priečne sa zahrieva, aby bola zabezpečená rovnomerná teplota. Riadenie teploty s termostatom.

Ako používať temperovač čokolády:

1.Topenie

  • -na výrobu praliniek , poliev je lepšie použiť kvalitnú polevu, čokoládu aspoň s obsahom 32% kakaového masla
  • -najlepšie je rozpustiť trochu viac polevy ako je potrebné
  • -vyvarujte sa kontaktu s vodou, inak bude viskozita čokolády nevhodná

2. Chladenie

-pre viac lesklý povrch nechajte polevu vychladnúť na 26-28 stupňov pridaním zvyšných kúskov čokolády

-následne nechajte krátko zohriať čokoládu na požadovanú pracovnú teplotu - to je tajomstvo na výrobu profesionálnych čokoládových výrobkov - umenie temperevania čokolády

Write Your Own Review
Hodnotíte produkt:Temperovač čokolády EASY MELT
Vaše hodnotenie
Dozvedieť sa viac? Zaškrtnite pre prístup k personifikovaným výsledkom vyhľadávania a odporúčaniam založeným na Vašej histórii prehľadávania.
Dozvedieť sa viac? Zaškrtnite ak súhlasíte s prenosom údajov tretím stranám.
© 2010 – 2020 Beneo, s.r.o.